Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «اقتصاد آنلاین»
2024-05-06@15:45:15 GMT

چگونه قبض گاز را غیرحضوری پرداخت کنیم؟

تاریخ انتشار: ۱۸ مرداد ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۲۷۶۷۶۴۲

چگونه قبض گاز را غیرحضوری پرداخت کنیم؟

به گزارش اقتصادآنلاین به نقل از  ایسنا، محمد عسگری، با بیان اینکه به منظور گسترش و توسعه فناوری اطلاعات و ارتباطات در راستای بهره‌گیری عموم مردم از خدمات دستگاه‌ها و سازمان‌های دولتی از این طریق، شرکت ملی گاز ایران اقدام به ایجاد تسهیلاتی در جهت پرداخت بهای صورتحساب مصرفی گاز طبیعی به روش‌های الکترونیکی نظیر پرداخت اینترنتی، تلفن همراه، تلفن بانک، خودپردازها و پایانه‌های فروشگاهی کرده است، اظهار کرد: مشترکین باید در یکی از بانکهای کشور حساب بانکی داشته باشند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: مشترکین باید دو رمز پرداخت غیر حضوری را از طریق تکمیل فرم ثبت نام در شعبه‌ای که در آن حساب دارند دریافت کنند. در برخی از بانکها که این خدمات را روی حساب کارت ارائه می دهند، این دو رمز به همراه کارت به مشتری داده می شود یا مشتری می تواند رمز دوم خود را از دستگاههای خود پرداز دریافت کند.

سخنگوی شرکت ملی گاز با بیان اینکه  فقط قبوضی که در آنها عبارات شناسه قبض و شناسه پرداخت به همراه ارقام آنها درج شده باشد در پایانه‌های غیر حضوری بانکها قابل پرداخت است، گفت: کلیه پایانه‌های الکترونیکی پرداخت قبوض، در پایان عملیات، شماره‌ای را به عنوان شماره پیگیری به مشتری اعلام می کند که به منظور اطمینان از پرداخت قبض مورد نظر، مشتری می تواند شماره پیگیری را ثبت  و در برخی از بانکها پس از 24 ساعت و در سایر بانکها بلافاصله می تواند با ورود اطلاعات شماره پیگیری از پرداخت شدن قبض خود اطمینان حاصل کند.

به گفته عسگری جهت جلوگیری از پرداخت مجدد قبض توسط سایر اعضای خانواده بهتر است مشتری تاریخ و نحوه پرداخت قبض خود را به همراه شماره پیگیری ثبت و آن را نزد خود نگهداری کند.

نحوه پرداخت از طریق تلفن بانک

سخنگوی شرکت ملی گاز با اشاره به نحوه پرداخت از طریق تلفن بانک، گفت: مشتری می بایست با شماره تلفن تلفنبانک مورد نظر خود تماس بگیرد و پس از شنیدن پیام‌های اولیه نسبت به درج شناسه قبض، شناسه پرداخت،  شماره کارت ۱۶ رقمی و رمز دوم آن اقدام نماید. در نهایت، مبلغ قبض مورد نظر از حساب مشتری کسر و شماره پیگیری  به مشتری اعلام می شود.

نحوه پرداخت از طریق دستگاه‌های خودپرداز

وی با اشاره به نحوه پرداخت از طریق دستگاه‌های خودپرداز گفت: مشتری با قرار دادن کارت و درج رمز اول حساب خود در دستگاهها منوی پرداخت قبوض را انتخاب می کند. در دستگاه‌های خودپرداز مجهز به بارکد خوان، مشتری می تواند با انتخاب گزینه پرداخت از طریق بارکدخوان، بارکد مندرج در قبض خود را به دستگاه نشان دهد. دستگاه، شناسه قبض و نوع قبض و مبلغ قبض را جهت اخذ تائید از مشتری به او نشان می دهد. در صورت تائید مشتری، پرداخت قبوض انجام شده و رسید به مشتری تحویل داده می شود.

سخنگوی شرکت ملی گاز ادامه داد: چنانچه بارکد قبوض خوانده نشود یا دستگاه خودپرداز مجهز به بارکد خوان نباشد یا مشتری تمایلی به پرداخت بوسیله بارکد خوان نداشته باشد می تواند گزینه پرداخت بصورت دستی را انتخاب کرده و شناسه قبض و شناسه پرداخت را وارد کند.مجدداً دستگاه، شناسه قبض، نوع قبض و مبلغ قبض را جهت اخذ تائید از مشتری به او نشان می دهد در صورت تائید مشتری، پرداخت قبوض انجام شده و رسید به مشتری تحویل داده می شود.

نحوه پرداخت از طریق اینترنت

وی با اشاره به نحوه پرداخت قبوض از طریق اینترنت، گفت:  مشتری با ورود به سایت بانک مورد نظر و ورود شماره حساب و رمز اینترنتی خود وارد منوی پرداخت قبوض می شود، سپس نوع قبض مورد نظر را انتخاب نموده شناسه قبض و شناسه پرداخت آن را وارد می کند، سیستم شناسه قبض، مبلغ قبض و نوع قبض را جهت اخذ تائید به مشتری نشان می دهد، پس از تائید نهایی، سیستم شماره پیگیری را به مشتری اعلام نموده و قبض مورد نظر را پرداخت می کند.

نحوه پرداخت از طریق تلفن همراه «WAP»

سخنگوی شرکت ملی گاز در خصوص نحوه پرداخت قبوض از طریق تلفن همراه «WAP» گفت:  مشتری از طریق موبایل خود به اینترنت متصل می شود سایر مراحل مشابه پرداخت قبض از طریق اینترنت است البته مشتری باید مشترک خدمات Data شرکت ارتباطات سیار باشد.

نحوه پرداخت از طریق پایانه‌های فروشگاهی «POS»

عسگری با اشاره به نحوه پرداخت قبوض از طریق پایانه‌های فروشگاهی «POS» اظهار کرد: مشتری با ورود کارت خود در دستگاه POS و انتخاب گزینه پرداخت روی دستگاه اقدام به انتخاب نوع قبض نموده سپس شناسه قبض و شناسه پرداخت را وارد می کند، دستگاه مبلغ را به مشتری نمایش خواهد داد. با تائید مشتری، دستگاه، رمز را درخواست نموده و در انتها به مشتری رسید می دهد.

پربیننده ترین گاز مناطقی از تهران سه شنبه قطع خواهد شد چرا مصرف بنزین دوباره اوج گرفت؟ بروز خاموشی های پراکنده برق امروز برق کدام مناطق قطع می شود؟ خاموشی ها در زمستان ادامه دارد؟

منبع: اقتصاد آنلاین

کلیدواژه: قبض گاز شناسه قبض و شناسه پرداخت نحوه پرداخت از طریق سخنگوی شرکت ملی گاز شماره پیگیری طریق تلفن پرداخت قبوض مبلغ قبض نوع قبض

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.eghtesadonline.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «اقتصاد آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۷۶۷۶۴۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

چرا مشتری ۷۹ قمر دارد ولی زمین فقط یکی؟

خبرگزاری علم و فناوری آنا، مریم ملی؛ دیدن ماه توی آسمان شب همیشه جذاب و لذت‎بخش است حالا تصور کنید زمین بیش از یک قمر می‎داشت و شما وقتی به آسمان نگاه می‎کردید در هر طرف یک ماه متفاوت می‎دیدید! به نظر تصویری هیجان انگیز و رویایی می‎آید ولی بعضی از سیارات منظومه شمسی واقعا این طورند آن‎ها چند قمر دارند و اگر کسی می‏توانست از سطح آن سیارات به آسمان بالای سرش نگاه کند تعداد زیادی ماه با اندازه‏های مختلف و شکل و شمایلی متفاوت می‏دید.

اما چرا زمین ما باید فقط یک قمر داشته باشد؟ جواب به همان چیزی مربوط است که باعث افتادن سیب از درخت می‎شود و کمک می‎کند ما روی سطح زمین راه برویم، نیروی گرانش! ستاره‎شناس‏ها سیاره‏های منظومه شمسی را به دو دسته تقسیم می‎کنند چون معتقدند این دو دسته فرق‎های زیادی با هم دارند دسته اول سیاره‎هایی مثل عطارد و زهره و زمین و مریخ هستند که از جنس خاک و سنگ‏اند و دسته دوم سیاره‎ای مشتری،زحل، اورانوس و نپتون که از جنس گاز هستند و به غول‎های گازی معروف‎اند.

این دسته دوم از سیارات خاکی خیلی بزرگترند و این تفاوت در جرم و اندازه باعث می‎شود که نیروی جاذبه بیشتری هم داشته باشند. از بین این غول‏های گازی اورانوس که کوچک‎ترین‎شان حساب می‎شود، ۱۵ برابر زمین جرم دارد در حالی که مشتری بزرگترین سیاره منظومه شمسی ما ۳۰۰ برابر زمین، جرم دارد و همین باعث شده نیروی جاذبه عظیمی داشته باشد که هر خرده سنگی که از نزدیکی‎اش می‎گذرد را به دام گرانشش بیندازد. به این ترتیب تعداد خرده‎سنگ‎هایی که جذب مشتری می‏شوند و شروع می‏کنند به گردش دور این سیاره خیلی زیاد است ولی زمین ما به نسبت جاذبه کم‎تری که دارد فقط یک تکه سنگ که همین ماه خودمان باشد را جذب کرده و در مدارش به دام انداخته است. جالب است بدانید مشتری تا اکنون که این مطلب را می‎خوانید ۹۵ قمر دارد و ممکن است تا چند وقت دیگر این عدد بیشتر هم بشود!

 

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • چرا مشتری ۷۹ قمر دارد ولی زمین فقط یکی؟
  • راه‌اندازی سیستم پرداخت بدون تماس در حمل‌ونقل عمومی آتن
  • پرداخت غرامت به کشاورزان بیمه شده خوزستانی
  • ایلام از استان‌های برتر کشور در پرداخت وام ازدواج است
  • شیوه‌نامه خدمات غیرحضوری دفاتر اسناد رسمی تصویب شد
  • روش ثبت نام وام 100 میلیون تومانی بانک آینده به صورت غیرحضوری
  • توضیحات معاون فرماندار زنجان درباره نحوه تقسیم‌بندی فضای تبلیغی شهری
  • پرداخت ۱۰ روبلی تجار برای کد استاندارد صادرات کالا به اوراسیا
  • خدمات اینترنت مخابرات یزد از طریق سامانه جامع غیرحضوری شد
  • مشتری جدی برای پیراهن خاص پرسپولیس (عکس)