Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایسنا/خراسان رضوی مدیرکل آموزش و پرورش خراسان رضوی با بیان اینکه «در سال ۹۸ و ۹۹ هیچ مدرسه‌ای در سطح استان خراسان رضوی از معافیت قبوض آب، برق و گاز برخوردار نشده است»، گفت: مدارس خراسان رضوی ۱۵ میلیاردتومان به شرکت‌های آب، برق و گاز بدهی دارند.

قاسم‌علی خدابنده در گفت‌وگو با ایسنا، در خصوص بدهی مدارس به دستگاه‌های خدمت‌رسان، اظهار کرد: از طرف مدارس خراسان رضوی به اداره آب، برق، گاز و تلفن بدهی داریم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مبلغ این بدهی سنگین است.

وی افزود: براساس قانون بودجه سال ۹۸ و ۹۹، معافیت مدارس از پرداخت قبوض مصرفی آب، برق و گاز مشروط بر رعایت سقف مجاز و الگوی مصرف شد. در بودجه آمده است که ۱۰۰ میلیاردتومان برای مدارس سراسر کشور مشخص کردند. این درصورتی است که اگر مدارس الگوی مصرف را رعایت کنند از پرداخت قبوض معاف هستند. 

مدیرکل آموزش و پرورش خراسان رضوی با اشاره به اینکه «۱۰۰ میلیاردتومان برای تمامی مدارس کل کشور است»، بیان کرد: این بودجه برای هر مدرسه مشخص نشده است. الگوی مصرف را شرکت‌های ارائه دهنده خدمات مشخص کرده‌اند و نه اداره آموزش و پرورش. اشکال مسأله این است که الگوی مصرف به‌گونه‌ای پیش‌بینی شده که تقریبا هیچ مدرسه‌ای در استان نمی‌تواند این الگو را رعایت کند. 

خدابنده با بیان اینکه «رقم و الگو آنقدر پایین گرفته شده که امکان رعایت آن وجود ندارد»، عنوان کرد: مشکل بعدی آن این است که ظرفیت مدارس ما در زمانی که مجوز آب، برق و گاز گرفته، ظرفیت پایینی بوده است. مثلا در آن زمان مدرسه ۱۰۰ دانش‌آموز داشته که این درصورتی است که درحال حاضر این مدرسه در دونوبت صبح و عصر ۷۰۰ دانش‌آموز دارد.

وی با اشاره به اینکه «این مدرسه در دو نوبت فعالیت، مصرف آب، برق و گازش بیشتر شده است»، ادامه داد: این دستگاه‌های خدمت‌رسان الگوی مصرف را برای ۱۰۰ دانش‌آموز درنظر می‌گیرند. این درصورتی است که ۷۰۰ دانش‌آموز در این مدرسه تحصیل می‌کنند. در مناطق شهری امکان اینکه مدرسه‌ای ۱۰۰ دانش‌آموز داشته باشد، وجود ندارد. امکان دارد در مناطق روستایی مدرسه‌ای ۱۰۰ دانش‌آموز داشته باشد. این مسأله موجب شده که مدارس ما نتوانند، الگوی مصرفی مدنظر دستگاه‌ها را رعایت کنند. 

مدیرکل آموزش و پرورش خراسان رضوی خاطرنشان کرد: محاسبه میزان مصرف مدرسه بعد از گذشت الگوی مصرفی، به صورت تصاعدی بالا می‌رود. اگر در بسیاری از مدارس معافیت از پرداخت قبوض و الگوی مصرف نباشد، هزینه قبوض آب، برق و گاز ارزان‌تر درمی‌آید. اینکه به ما می‌گویند شما معاف هستید، اما بعد از استفاده بیشتر از الگوی مصرف تصاعدی حساب می‌کنند، برای ما و مدارس گران در می‌آید.

خدابنده تاکید کرد: ما سال گذشته اصلاح الگوی مصرفی مدارس را در دستگاه‌های خدمت‌رسان را پیگیری کردیم. آن‌ها به ما گفتند اگر می‌خواهید مثلا ۱۰۰ نفر را به ۶۰۰ نفر تغییر بدهید باید مبلغ ۵۰ میلیون تومان را به ما پرداخت کنید. هیچ مدرسه‌ای توان پرداخت چنین مبلغی ندارد. دستگاه‌های خدمت‌رسان به ما می‌گفتند که باید مبلغ حق انشعاب را افزایش دهید. این مسأله باز هم برای مدارس ما امکان‌پذیر نبود.

وی تصریح کرد: امسال از طریق وزارت آموزش و پرورش و وزارت نیرو پیگیر هستیم تا الگوی مصرفی در نظر گرفته شده برای مدارس متعادل‌تر و واقعی‌تر شود تا امکان رعایت آن وجود داشته باشد.

مدیرکل آموزش و پرورش خراسان رضوی با بیان اینکه «در سال ۹۸ و ۹۹ هیچ مدرسه‌ای در سطح استان خراسان رضوی از معافیت قبوض آب، برق و گاز برخوردار نشده است»، گفت: برای تمامی مدارس استان قبوض صادر شده است. از طرفی به دلیل اینکه اعلام می‌شود مدارس از پرداخت قبوض معاف هستند، مدیران مدارس قبوض را پرداخت نکردند. از طرفی این معافیت از پرداخت برای مدارس اعمال نشده است. به همین دلیل اکثر مدارس خراسان رضوی به شرکت‌های خدمات‌رسان بدهی دارند. 

خدابنده با اشاره به اینکه «هیچ مدرسه‌ای از خراسان رضوی از معافیت قبوض برخوردار نشده است»، افزود: مدارس روستاهای استان، از آب روستایی استفاده می‌کنند و تعرفه‌های آن‌ها از آب شهری متفاوت است. مدارس روستاهای استان، معافیت برق و گاز نیز نگرفته‌اند. الگوی مصرفی در مدارس روستایی طوری درنظر گرفته شده است که مدرسه‌ای با ۴۰ دانش‌آموز نیز نمی‌تواند از معافیت قبوض استفاده کند. 

وی با بیان اینکه «در مجموع مدارس استان خراسان رضوی ۱۵ میلیاردتومان به شرکت‌های آب، برق و گاز بدهی دارند»، عنوان کرد: در شورای آموزش و پرورش استان که به ریاست استاندار خراسان رضوی تشکیل می‌شود، مصوب شده که هیچ دستگاه خدمت‌رسانی حق ندارد که آب، برق و یا گاز مدرسه‌ای را قطع کنند. شرکت‌های خدمت‌رسان وصول قبوض خود را به یکسری شرکت‌های خصوصی واگذار کردند. 

مدیرکل آموزش و پرورش خراسان رضوی ادامه داد: شرکت‌های بخش خصوصی با وصول قبوض پرداختی مشترکان، درصدی از این مبلغ سهم آن‌ها می‌شود. این شرکت‌های خصوصی به مدارس مراجعه می‌کنند و آب، برق و گاز مدارس را قطع می‌کنند. 

خدابنده خاطرنشان کرد: ما از شرکت‌های خدمت‌رسان درخواست می‌کنیم که مدارس را با مشکل مواجه نکنند. من اطلاعات جدیدی نسبت به قطعی آب، برق و گاز مدارس ندارم. 

وی با اشاره به اینکه «در استفاده از تلفن و اینترنت مخابرات، الگوی مصرف وجود ندارد»، تاکید کرد: بدهی ما به مخابرات به این میزان نیست. اینترنت مدارس عموما ADSL بوده و به تلفن ثابت مدرسه متصل است. اگر تلفن آن‌ها قطع شود، اینترنت آن‌ها نیز قطع می‌شود. با قطعی اینترنت بسیاری از فعالیت‌های مدارس، مختل می‌شود. به همین دلیل مدارس معمولا بدهی تلفن ندارند.

مدیرکل آموزش و پرورش خراسان رضوی گفت: مکالمات تلفنی در مدارس در حداقل ممکن است. عموم مصرف مدارس، مصرف اینترنت است که هزینه آن پرداخت و پیش‌خرید می‌شود. مبلغ بدهی ما به مخابرات کم است و درحال حاضر میزان دقیق آن را نمی‌دانم. 

خدابنده با بیان اینکه « مدارس اینترنت رایگانی به نام « شبکه ملی» دارند»، اظهار کرد: عموما مدارسی که ADSL  و  مودم دارند، خودشان هزینه این اینترنت را پرداخت می‌کنند. 
وی تاکید کرد: از شرکت‌های ارائه دهنده خدمات‌رسان درخواست می‌کنم از قطع آب، برق و گاز مدارس خودداری کرده و مدارس و دانش‌آموزان ما را با مشکل مواجه نکنند. ما پیگیر هستیم که موضوع معافیت مدارس از قبوض شرکت‌های پرداختی را از طریق وزارتخانه حل کنیم تا نگرانی مدیران و شرکت‌های خدمت‌رسان حل شود. 

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استانی اجتماعی آموزش و پرورش بدهي مدیرکل آموزش و پرورش خراسان رضوی دستگاه های خدمت رسان پرداخت قبوض معافیت قبوض ۱۰۰ دانش آموز هیچ مدرسه ای الگوی مصرفی الگوی مصرف برای مدارس دستگاه ها برق و گاز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۴۳۴۷۷۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

هزینه تحصیل رایگان ۴ دهک اول در مدارس سمپاد پرداخت نشده است

رئیس سازمان ملی پرورش استعدادهای درخشان گفت: تحصیل رایگان ۴ دهک اول در مدارس سمپاد مصوبه دولت است اما هنوز سازوکار پرداخت پول تحصیل ۴ دهک اول جامعه در مدارس هنوز اجرایی نشده است. - اخبار اجتماعی -

به گزارش خبرنگار اجتماعی خبرگزاری تسنیم، الهام یاوری؛ رئیس سازمان ملی پرورش استعدادهای درخشان امروز در نشست خبری با رسانه‌ها اظهار کرد: دومین نمایشگاه دستاوردهای پژوهشی مدارس سمپاد 16 تا 17 اردیبهشت برگزار می‌شود.

وی افزود: در این نمایشگاه میزبان دانش‌آموزان مدارس سمپاد و دانش‌آموزان توانمند سایر مدارس که در جشنواره جوان خوارزمی رتبه کسب کردند، هستیم.

رییس سازمان ملی پرورش استعدادهای درخشان بیان کرد: دانش‌آموزان در این نمایشگاه توانمندی خود را به نمایش می‌گذارند تا صاحبان صنایع، توانمندی آنها را مشاهده کنند، همچنین دانش آموزان متوجه می‌شوند که توانایی حل مشکلات کشور و پاسخگویی به نیازها را دارند.

وی افزود: در این نمایشگاه، شبکه‌ای از دانش‌آموزان سمپاد شکل می‌گیرد و می‌توانند آثار پژوهشی یکدیگر را مشاهده و نقد کنند. از تمام دانش‌آموزان علاقه‌مند به پژوهش برای بازدید از این نمایشگاه دعوت می‌کنم تا دانش‌آموزان بتوانند از یکدیگر مطالب خوبی یاد بگیرند.

هنوز پول تحصیل 4 دهک اول کشور در مدارس سمپاد اختصاص نیافته است

یاوری درباره دلایل عدم تحقق تحصیل رایگان 4 دهک کشور در مدارس سمپاد و تقاضای مدارس از خانواده‌ها برای دریافت شهریه گفت: تحصیل رایگان 4 دهک اول در مدارس سمپاد مصوبه دولت است اما هنوز سازوکار پرداخت پول تحصیل 4 دهک اول جامعه در مدارس هنوز اجرایی نشده است و ما به مدیران مدارس تاکید کردیم که پولی از 4 دهک اول دریافت نکنند، شاید رسانه‌ها بتوانند کمک کنند، سازوکار پرداخت پول تحصیل این دانش‌آموزان به سازمان پرورش ملی استعدادهای درخشان تسهیل شود.

وی در ادامه درباره جزئیات برگزاری دومین نمایشگاه دستاوردهای پژوهشی مدارس سمپاد بیان کرد: 118 طرح در گروه دختران و 119 طرح در حوزه پسران در حوزه‌های مختلف ژنتیک، هنر، مکانیک و ادبیات فارسی و... ارائه شده است، دانش‌آموزان سمپاد یک سال تحصیلی را با تلاش برای کاربردی کردن دانسته‌های خود با هدف حل مسائل کشور طی کردند و اکنون دستاوردهایشان را در معرض نمایش گذاشته‌اند.

55 درصد دانش‌آموزان مدارس سمپاد از دهک 9 و 10

وی مطرح کرد: سمپاد به عدالت آموزشی کمک می‌کند و در سال تحصیلی گذشته، 45 درصد تعداد دهک‌های یک تا 4 در مدارس سمپاد رشد داشت و برای دوره اول متوسطه 71 درصد دانش‌آموزان تحت پوشش کمیته امداد افزایش یافته است، در سال گدشته در میان 40 نفر برتر کنکور 16 نفر از مناطق دو و سه آموزشی بودند که 15 نفر از مدارس سمپاد بودند.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • تعیین شهریه مدارس غیردولتی براساس الگوی شهریه
  • اوکراین ناتوان در پرداخت بدهی خارجی
  • استادان و معلمان باید برای تحقق جامعه دانش‌بنیان اهتمام ورزند
  • استادان و معلمان باید در مسیر تحقق جامعه دانش‌بنیان اهتمام ورزند
  • دهقان کیا: دولت و مجلس به دنبال حال خوب برای بازنشستگان تأمین اجتماعی نیستند/ حال خوب با پرداخت بدهی دولت به تامین اجتماعی
  • امسال ۵۰۰ کلاس درس تحویل آموزش و پرورش اصفهان می‌شود
  • صبر طلبکاران اوکراین تمام شد
  • هزینه تحصیل رایگان ۴ دهک اول در مدارس سمپاد پرداخت نشده است
  • معاون شهردار تهران: قرارداد چین ابهامی ندارد و باعث افتخار است
  • بدهی‌های آب و فاضلاب استان بوشهر پرداخت شد