Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسنا»
2024-05-06@13:49:31 GMT

چه روش‌هایی برای پرداخت و استعلام قبض گاز وجود دارد؟

تاریخ انتشار: ۶ اردیبهشت ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۷۷۲۶۵۶۷

چه روش‌هایی برای پرداخت و استعلام قبض گاز وجود دارد؟

در این متن، قصد داریم روش‌های مختلف استعلام و پرداخت قبض گاز که شامل موارد حضوری و غیرحضوری می‌شوند را به شما معرفی کنیم.

به گزارش ایسنا، بنابر اعلام همراه کارت، برای پرداخت غیرحضوری قبض گاز یا استعلام هزینه‌ها راه‌های مختلفی وجود دارد که در اینجا به آن اشاره می‌کنیم.

مراجعه به وبسایت شرکت ملی گاز

برای پرداخت و استعلام قبض گاز می‌توانید به وبسایت شرکت ملی گاز به آدرس billing.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

nigc.ir مراجعه کنید. سپس، شماره اشتراک و کد امنیتی نمایش داده شده را وارد نمائید. در این سایت می‌توانید آخرین قبض و سوابق قبض گاز را مشاهده کرده و در صورت تمایل قبض خود را پرداخت کنید.

در مرحله بعد، اطلاعات کارت بانکی خود را که شامل شماره کارت ۱۶ رقمی، رمز پویا، CVV2 و تاریخ انقضا می‌شود را وارد کرده تا قبض شما پرداخت شود. در آخر، رسید دیجیتالی پرداخت به ایمیل شما ارسال می‌شود.

پرداخت قبض گاز با تلفن

شماره تلفن گویای ۲۰۰۰ برای پرداخت قبض گاز با استفاده از تلفن راه اندازی شده است. در این شیوه هم به شماره ۱۶ رقمی کارت بانکی و رمز دوم نیاز خواهید داشت. بهتر است بدانید که از این طریق می‌توانید پیگیری پرداخت قبض گاز را نیز انجام دهید.

پرداخت از طریق اپلیکیشن‌های پرداخت

یکی از روش‌های سریع و آسان برای استعلام و پرداخت قبض گاز، استفاده از اپلیکیشن‌های پرداخت مانند همراه کارت است. در این برنامه، تنها با وارد کردن شماره اشتراک قبض موردنظر، می‌توانید استعلام و پرداخت قبض گاز را برای تمامی شهرهای ایران انجام دهید.

لازم به ذکر است که امکان پرداخت و استعلام قبض تلفن ثابت و سایر قبوض مانند آب و برق هم در این اپلیکیشن وجود دارد.

به علاوه، پرداخت قبض همراه اول و ایرانسل هم در همراه کارت امکان پذیر است و مشترکین سیم‌کارت‌های دائمی این دو اپراتور می‌توانند پرداخت قبض خود را بسیار آسان و سریع انجام دهند.

پرداخت با خودپرداز

در این روش، برای پرداخت قبض گاز موردنظر خود باید به دستگاه‌های خودپرداز (ATM) موجود در سطح شهر مراجعه کنید. پس از وارد کردن کارت بانکی خود، وارد منوی «پرداخت قبوض» شوید. سپس شناسه قبض و شناسه پرداخت قبض موردنظر را وارد کرده و در صورت صحیح بودن اطلاعات نمایش داده شده، دکمه تأیید را بزنید تا قبض شما پرداخت شود و در آخر رسید کاغذی خود را دریافت کنید.

پرداخت با دستگاه کارت‌خوان

با استفاده از دستگاه‌های کارت خوان (POS) موجود در فروشگاه‌ها و سایر مراکز می‌توان انواع قبوض خدماتی از جمله قبض گاز را پرداخت کرد. در این روش نیز به رمز اصلی کارت بانکی و اطلاعات قبض خود نیاز خواهید داشت.

استعلام پیامکی قبض گاز

برای صدور پیامکی قبض، تمامی مشترکین می‌توانند شماره اشتراک خود را به صورت *۱ شماره اشتراک به شماره ۱۰۰۰۱۹۴ ارسال کنند که این سرشماره را شرکت ملی گاز اعلام کرده است.

پرداخت از طریق اینترنت بانک‌ها

علاوه بر موارد گفته شده در بالا، قبض گاز را می‌توان از طریق اینترنت بانک هم پرداخت کرد. اما از معایب این روش این است که برای پرداخت قبض از مبدا هر بانک باید وارد اینترنت بانک همان بانک شوید. اطلاعات ورود به اینترنت بانک هر بانکی را باید از شعبه همان بانک دریافت کنید.

انتهای رپرتاژ آگهی

منبع: ایسنا

کلیدواژه: همراه کارت پرداخت قبض گاز پرداخت قبض گاز شماره اشتراک اینترنت بانک برای پرداخت کارت بانکی قبض گاز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۷۲۶۵۶۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تسهیلات ودیعه مسکن به ۴۴۵ هزار متقاضی پرداخت شد

به گزارش خبرگزاری علم و فناوری آنا از وزارت راه و شهرسازی، سیداحمد خادمیان به تشریح وند ارائه تسهیلات ودیعه مسکن توسط بانک‌ها پرداخت و افزود: تاکنون یک میلیون و ۶۵۴ هزار و ۳۶ نفر از متقاضیان در سامانه tem.mrud.ir ثبت‌نام کردند که از این میزان متقاضی ثبت‌نام شده، یک میلیون و ۴۶۹ هزار و ۸۷۵ نفر حائز شرایط دریافت وام ودیعه مسکن شناخته شدند.

مدیرکل دفتر طرح‌های نهضت ملی مسکن ادامه‌داد: از تعداد حائزان شرایط دریافت وام ودیعه مسکن یک میلیون و ۳۳ هزار و ۳۰۵ نفر به بانک‌ها برای دریافت تسهیلات ودیعه مسکن معرفی شدند که بانک‌ها تاکنون با ۴۴۵ هزار و ۶۸ نفر عقد قرارداد کردند.

خادمیان تصریح‌کرد: با توجه به تکلیف قانونی، ضرورت دارد تا بانک‌ها نسبت به پرداخت تسهیلات به معرفی‌شدگان سرعت بدهند.

تسهیلات ودیعه مسکن در تهران ۲۰۰ میلیون تومان، در مراکز استان‌ها ۱۵۰ میلیون تومان، در سایر شهر‌ها به ۱۰۰ میلیون تومان و در روستا‌ها به ۴۰ میلیون تومان رسیده است. چگونگی بازپرداخت این وام نیز با توجه به سود ۱۸ درصدی که باید حداکثر در پنج سال پرداخت شود، محاسبه خواهد شد.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • جنجال تصویر گردشگر روس با یک بغل اسکناس ایرانی/ کارت‌های گردشگری چه نقشی دارند؟
  • جزئیات پرداخت ارز به زائران حج
  • جایگزین اسکناس کیلویی
  • سقف تراکنش‌های بانکی در یک روز چه قدر است؟
  • سقف روزانه تراکنش‌های بانکی چقدر است؟
  • استعلام حضور اتباع و مهاجران خارجی از طریق سایت «سهما»
  • سازمان ملی مهاجرت اعلام کرد؛ تمدید زمان ارسال کد استعلام حضور اتباع و مهاجران خارجی
  • ثبت کد ارسالی برای استعلام حضور اتباع و مهاجران خارجی
  • تسهیلات ودیعه مسکن به ۴۴۵ هزار متقاضی پرداخت شد
  • پرداخت ۱۰ روبلی تجار برای کد استاندارد صادرات کالا به اوراسیا